IMOVI.UZ
IMOVI.UZ » Tarjima Kinolar » Qotillik uchun 3 kun (Uzbek Tilida)
Qotillik uchun 3 kun (Uzbek Tilida)

Qotillik uchun 3 kun (Uzbek Tilida)

  • Страна: ФРАНЦИЯ, США
  • Год: 2014
  • Жанр: Tarjima Kinolar / Боевики / Драмы / Комедии / Криминал / Триллеры
  • Режиссер: МакДжи
  • Продолжительность: 117 min
Дата добавления: 28-01-2021, 06:25 | Просмотры: 612
Скачать HD
Скачать из Telegram

Qotillik uchun 3 kun (Uzbek Tilida) Скачать HD (720p)


Ethan Renner eng yaxshi agentlardan biridir. Oilasini yo'qotmaslik uchun, u 10 yil davomida nima qilayotganini ulardan yashirishi kerak edi. Ammo bu sirlar tufayli uning xotini bilan munosabatlari yomonlashadi. Tez orada u nihoyat kasal ekanligini bilib oladi. U miya saratonining oxirgi bosqichiga chalingan va yashash uchun 6 oydan oshmagan. U oxirgi kunlarini oilasi bilan o'tkazish va ular bilan munosabatlarni yaxshilash uchun nafaqaga chiqmoqchi. Unga qizi bilan tez til topishadiganga o'xshaydi, lekin uning rafiqasi Kristen bilan bu yanada qiyin bo'ladi, ammo u umidini yo'qotmaydi. Renner xotiniga kasallik haqida gapirib beradi va u qizini ko'rishga imkon beradi. Bundan tashqari, u ketishi kerak va voyaga etmagan qizni qoldiradigan hech kim yo'q.

Ko'p o'tmay, maxfiy xizmat uni yana topadi va shartnoma taklif qiladi. U eng qisqa vaqt ichida Wolf ismli xavfli savdogarni topib o'ldirishi kerak va buning evaziga bir necha yil umrini uzaytirish uchun eksperimental dori oladi. Ethan rozi, u shish bilan kurashishni va oilasi bilan ko'proq vaqt sarflashni xohlaydi. Renner topshiriqni bajarishga kirishmoqda, garchi u har qanday vaqtda yomonlashishi mumkinligini bilsa ham. Vazifada u giyohvand moddalarni iste'mol qilgandan keyin paydo bo'ladigan gallyutsinatsiyalar bilan shug'ullanishi kerak. Ammo parallel ravishda u qizi bilan munosabatlarni o'rnatishi kerak. 

Итан Реннер один из лучших агентов. Чтоб не потерять свою семью, в течение 10 лет ему пришлось скрывать от них, чем он занимается. Но из-за этих тайн у него портится отношения с супругой. Вскоре он узнает, что смертельно болен. У него рак мозга последней стадии и жить ему остался не больше 6 месяцев. Он собирается уйти в отставку, чтобы провести последние дни со своей семьей, и наладить с ними отношения. Ему кажется, что с дочкой он быстро найдет общий язык, а вот с супругой Кристен будет труднее, но он не теряет надежды. Реннер рассказывает жене о болезни, и она позволяет ему видеться с дочкой. И к тому же ей нужно уехать, а несовершеннолетнюю девочку не с кем оставить.

Вскоре секретная служба вновь находит его, и предлагает сделку. Он должен в кратчайшие сроки найти и убить опасного торговца по кличке Волк, а взамен получает экспериментальный препарат для продления жизни на несколько лет. Итан соглашается, он хочет перебороть опухоль и подольше провести время со своей семьей. Реннер приступает к заданию, хотя знает, что ему может стать хуже в любой момент. На задании ему приходится бороться с галлюцинациями, которые появляются после использования препарата. А ведь параллельно он должен наладить отношение с дочерью.

Рекомендуем посмотреть